dimecres, 27 de març de 2013

VOCALIA DE RESIDENTS

Com cada any, la Vocalia de Residents de la CAMFIC es renova! El proper 10 d'Abril es celebren les Jornades de Residents de la CAMFIC i entre moltes altres activitats, hi ha programada l'elecció del càrrec de nou Vocal de Residents i la renovació de l'equip de la Vocalia.

La Vocalia està formada per Residents de Medicina Familiar i Comunitària que treballem plegats en múltiples projectes. Algunes de les activitats que s'han realitzat aquest any són:


divendres, 22 de març de 2013

TRANSPLANT RUN 2013

La TRANSPLANT RUN és una cursa solidària de 5 Km en pro dels pacients transplantats amb l'aval de la Societat Catalana de TransplantamentsFont: www.transplantrun.com

dimarts, 19 de març de 2013

ALTERNATIVES A LA FORMACIÓ MIR

Hi ha altes camins a banda de la formació especialitzada MIR. El Director de l'Àrea de Metge Jove, Berenguer Camps, explica als estudiants de Bellvitge quines opcions tenen. (4 de Maig de 2012)

ANEU A LA CONFERÈNCIA
FONT: Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.

ACTUALITZACIÓ EN FARMACOLOGIA

Actualització en farmacologia i terapèutica.
No us perdeu el document de l'actualització del 2012 a l'UPDATE 2013 a càrrec del Dr Joan-Ramón Laporte, Roser Llop i Montserrat Bosch de la Fundació Institut Català de Farmacologia (FICF)
Font: FICF

dilluns, 11 de març de 2013

LECTURA CRÍTICA D'ARTICLES CIENTÍFICS

«Guía práctica de lectura crítica de artículos científicos originales en Ciencias de la Salud»
Aquesta guia, editada per INGeSA, ha estat realitzada pel Dr. Jacobo Díaz Portillo, coordinador de Formació Continuada de l'Hospital Universitari de Ceuta. La guía està molt ben estructurada, és fàcil de seguir i entendre. És molt recomanable la seva consulta si necessites apendre a ralitzar una lectura crítica d'articles originals en Ciències de la Salut.
Font: ActaSanitaria

diumenge, 3 de març de 2013

LIGA DE CASOS CLÍNICOS


La Sociedad Española de Cardiología (SEC) realiza este concurso abierto a la participación de todos los profesionales de la salud interesados en la práctica clínica que se registren en su página web: 
www.ligacasosclinicos.com.

La competición se basa en la publicación periódica en la web de diferentes casos clínicos de cardiología, en formato texto y multimedia, que llevan asociado un cuestionario con preguntas tipo test. Los participantes obtendrán la puntuación a través de las respuestas marcadas en este formulario.


Fuente: Sociedad Española de Cardilogia (SEC)