dimarts, 21 de maig de 2013

DEFINITIVAMENT, MIR OUT (4)

Et trobaré a faltar consulta!!!

Doncs això ja s'ha acabat definitivament, ara queden la incertesa i els dubtes. Després de no sé quant de temps començant i acabant (selectivitat, universitat, mir, especialitat...). Com diu un twitt que m'ha arribat aquests dies: LLICENCIATS; ESPECIALITZATS i prePARATS!!!

L'últim día va ser una barreja d'alegria i tristesa. Alegria per acabar una etapa i començar-ne un altre (se suposa...) però tristesa perquè durant aquests quatre anys s'han creat molts vincles que es trenquen de cop (la vida és així), però seran molts els records i els bons moments viscuts. Gràcies a tots els que heu fet que aquests quatre anys hagin estat insuperables!!!


dilluns, 6 de maig de 2013

10 DIES i MIR OUT (3)

Doncs només queden 10 dies per acabar la residència, tinc una barreja meitat i meitat entre tristesa i il·lusió. Tristesa per deixar enrera un període que tot i dur en moltes ocasions ha estat molt enriquidor, il·lusió perquè comença un període d'oportunitats tot i la que està caient.

dimecres, 1 de maig de 2013

15 DIES I MIR OUT (2)

Doncs només queden 16 dies per finalitzar la residència, i per celebrar-ho en plena festivitat del dia del treballador de guàrdia al PAC La Florida (Hospitalet), de moment dia tranquil són les 9 del matí d'un dia de bonança metereològica després de no sé quants dies de pluja intensa i constant, i a més avui juga el Barça tornada de la Champions, així que en principi hauria de ser una dia tranquil.