divendres, 7 de juny de 2013

SEIS MINUTOS

     En este post quiero recordar la campaña  SEISMINUTOS, ahora más que nunca continua vigente, en tiempos de recortes, despidos, reducción de derechos,... en fin.
     
SeisMinutos es el tiempo que tiene un médico de familia para ver a un paciente en el Centro de Salud. Mediante tres fragmentos documentales de Seis Minutos trataremos de concienciar sobre el valor de la Medicina de Familia, su existencia y justificación dentro del sistema sanitario.

Fuente: www.seis minutos.com

dijous, 6 de juny de 2013

JOVES METGES DE FAMÍLIA

     L'OBJECTIU PRINCIPAL del grup és vetllar pels interessos dels joves metges de família una vegada finalitzat el seu període de formació com a residents i fins els 5 anys després d'acabada la residència. D'aquesta manera es treballarà per conèixer les inquietuds i necessitats d'aquest col·lectiu a Catalunya, establint una coordinació en defensa dels seus interessos en els àmbits professional i formatiu. El grup de treball aspira a ser el referent dels metges joves de família a Catalunya, a mantenir motivat aquest grup, i està obert a tots aquells que hi vulguin col·laborar.

dilluns, 3 de juny de 2013

UN DILLUNS QUALSEVOL

     Doncs com molts de vosaltres ja sabeu fa dues setmanes vaig acabar els quatre anyets de residència, ara queda la cerca de feina després de fer tots els tràmits burocràtics de rigor:  recollir el certificat provisional d'especialista i tots els diplomes dels cursos de la Unitat Docent,  activació i compulsa de tots els títols a la borsa de treball de l'ICS, declaració de la renda, empapelar mitja província de barcelona amb el meu CV, inscripció per la porta gran a les oficines de la OGT (ja no es diu INEM...), ... total una setmana de subidon i una setmana de bajon.