dimecres, 28 d’agost de 2013

DINÀMIQUES DE GRUP...


Post firmat per DINA CARDONA

QUÈ SÓN I PER A QUÈ SERVEIXEN? 
QUINES N'HI HA? QUÈ FER?

Les dinàmiques són proves/exercissis on s'intenta simular situacions del dia a dia de la feina per la qual estem optant. Serveixen per veure en acció com es comporta el/la candidat/a.  Per seleccionar, per entrar a l'empresa o bé per a promocionar i/o canviar de departament.

Prova que se sol realitzar per seleccions massives, on participen un mínim de 6 a 20 candidats i de 3 a 6 observadors (aproximadament un rati de 2 candidats per 1 observador).

divendres, 23 d’agost de 2013

VIDEOS QUE ENSENYEN

Post firmat por JORDI MESTRES

EL VIDEOBLOG QUE ENSENYA A CURAR
Rosa Pérez, Infermera i Antropòloga
En una llista de blogs o webs on el vídeo és el protagonista no pot faltar elblogderosa, tota una institució en el món dels vídeo blogs. Podreu trobar vídeo entrevistes, educació sanitària, primeres actuacions en cas d’urgències, però sobretot molta experiència i professionalitat. Trobareu més d’un centenar de gravacions i disposa com no podia ser d’un altre forma del seu propi Canal de Youtube: 
http://www.youtube.com/user/elblogderosa
dimecres, 21 d’agost de 2013

Jo... només d’imaginar-me parlant en públic... TREMOLO!

Post firmat per IRIS ALARCON

Tot sovint hem pregunten quin és el meu secret per no posar-me nerviosa davant d’una presentació oral! Com ho fas per no angoixar-te? Per dormir la nit abans? Per què et mostres tan tranquila i confiada? No et quedes en blanc davant de les preguntes...?

Les respostes no són fàcils... En primer lloc, crec que el fet de fer teatre amateur des de fa quinze anys em fa tenir un cert avantatge. Quan algú interpreta dalt d’un escenari està desenvolupant moltes de les habilitats necessàries per poder fer una comunicació oral, entre elles desenvolupar d’una forma adecuada la VEU i el GEST, controlar els IMPREVISTOS que sorgeixen en el “directe” i minimitzar el terror que un sent amb el maleït PÀNIC ESCÈNIC.

dimecres, 14 d’agost de 2013

FONTS DE RECLUTAMENT

Post firmat per DINA CARDONA

Bon dimecres! Avui m'agradaria explicar què son les fonts de reclutament i per a què serveixen. 

 RECLUTAR  és reunir gent amb un propòsit determinat.

Així, les fonts de reclutament són els llocs/espais web on les empreses donaran a conèixer les seves vacants al major número de persones qualificades i motivades per a realitzar la feina. Òbviament serveixen per a obtenir a la persona més apta per a la feina. 


dilluns, 12 d’agost de 2013

LLIÇONS DES DE HOUSTON: ETS UN/A LÍDER?

Post firmat per Iris Alarcón

"Provarem d'alçar en la sorra

el palau perillós dels nostres somnis

i aprendrem aquesta lliçó humil

al llarg de tot el temps de cansament,

car sols així som lliures de combatre

per l'última victòria damunt l'esglai"

                                  La Pell de Brau. Salvador Espriu

divendres, 9 d’agost de 2013

5 BLOGS DE GRUPS DE TREBALL de MFiC

Post firmat per Jordi Mestres Lucero

     En aquest post us presento 5 blogs de grups de treball de Medicina Familiar i Comunitària, desde un grup que treballa temes d'edució sanitària, un altre que se centra en les noves tecnologies, un grup de DM, un altre d'ètica i el de joves metges de família.

dimecres, 7 d’agost de 2013

PER QUE.... NO EM TRUQUEN, PASSO ENTREVISTES?


Post firmat per Dina Cardona

     Bon dia! Bon dimecres! Pels que treballen i pels que gaudeixen de les vacances.

     Primer de tot, agraeixo a totes i tots els que em llegiu, per a mi és un honor que us agradi i poder ser útil. Espero continueu donant-me els vostres consells i idees pels propers articles.

dilluns, 5 d’agost de 2013

5 BLOGS D'ESPECIALISTES A MIRAR


Post firmat per JORDI MESTRES

5 blogs editats per 5 metges especialistes: desde la pediatria, passant per la cirurgia general, la otorrino, la neurologia pediàtrica i la radioteràpia oncològica. De tot s'aprèn una mica.


dijous, 1 d’agost de 2013

DERMATOLOGIA A LA XARXA

Post firmat per JORDI MESTRES

Qui diu que la DERMATOLOGIA no pot ser fàcil i entretinguda, aquests dies he trobat algunes referències amb recursos web en Dermatologia que vull compartir amb tots vosaltres.