dimecres, 25 de setembre de 2013

DEL QUE ES PARLA A LA MEVA TWITTESFERA SANITÀRIA

Post firmat per JORDI MESTRES

Què voleu que us digui, sóc fan de Twitter i del que s'hi diu. Ara fa un any si em diuen que li trauria tan de profit a aquesta xarxa social a nivel professional, pensaria que s'han begut l'enteniment. Així que en aquest post us vull parlar del que més s'ha parlat a la twitisfera sanitària, això si segons el meu compte de twitter!!

dimarts, 24 de setembre de 2013

COM ANAR VESTIT PER A UNA ENTREVISTA PERSONAL

Post firmat per DINA CARDONA

Seguint amb els post de la Dina, que ens ajuden en aquests moments tan difícil sobre recerca de feina desde el Betahaus de Berlin, un espai de coworking. Avui ens parla sobre un tema prou important com és la nostra aparença física en el moment de l'entrevista personal, tot és vàlid? A nivell general:

divendres, 20 de setembre de 2013

5 FINALISTES ALS PREMIS BLOG CATALUNYA 2013

Post firmat per JORDI MESTRES

En aquest post vull donar-vos cinc cèntims dels 5 blogs finalistes en la categoria professional i l'àrea temàtica d'Universitat, Recerca i Ciència.

L'entrega de premis es farà a Granollers el proper 28 de Setembre, podeu seguir la convocatòria a www.stic.cat. Per a l'àgoraMÈDICA ha estat tota una sorpresa ser finalistes d'aquests premis sent el primer any en que ens presentem, el que fem ho fem perquè ens agrada i els reconeixements sempre són benvinguts.

dijous, 19 de setembre de 2013

ESTUDIANTS AMB MOLTA INICIATIVA

Post firmat per JORDI MESTRES


En aquest post vull recollir tot una sèrie d'iniciatives realitzades per estudiants en Ciències de la Salut, moltes d'elles són associacions d'estudiants amb una dilatada experiència en els seus sectors.

AECS (Associació d'Estudiants Ciències de la Salut)
Es tracta d'una associació d'Estudiants Universitaris de caràcter científic, social i cultural amb més de 140 anys de recorregut, en el si de l'Acadèmica de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears (ACMCiB). Té reconeixement internacional en el marc de la IFMSA, International Federation of Medical Students' Association.

dimecres, 18 de setembre de 2013

QUÈ FAIG, QUÈ ESTUDIO O QUÈ DEIXO D'ESTUDIAR?


Post firmat per DINA CARDONA
Aquesta darrera setmana he parlat amb diversos pares preocupats per ajudar als seus fills a triar que estudien o deixen d’estudiar.
Estar clar, que cada dia hem de triar i decidir que fem. Però hi ha moments a la vida que hem de decidir que estudiem o deixem d’estudiar.

dilluns, 16 de setembre de 2013

ET MARQUES O DESMARQUES? #carnavalsalud

Post firmat per JORDI MESTRES

Doncs els companys de la wikisanidad han proposat el tema de MARCA PERNOSAL - MARCA PROFESSIONAL: JUNTES O SEPARADES? al #carnavalsalud de Setembre, per als que no ho sapigueu podeu saber més sobre aquesta iniciativa directament aquí.


Per mi és la primera vetada que hi participo, així que haveure que en surt!

dijous, 12 de setembre de 2013

5 INICIATIVAS EN SALUD 2.0

Post publicat per JORDI MESTRES


En aquesta ocasió faré el repàs a cinc iniciatives en salut 2.0, wikisanitat, carnaval de salut, "tekuidamos2.0", "la eSalut que queremos" i pediaTIC. Totes elles iniciatives ben diverses però que pretenen apostar d'una forma clara per la Salut 2.0 cadascuna d'elles desde el seu sector.

dimarts, 10 de setembre de 2013

AMICS O ENEMICS...? EL PÚBLIC!


Post firmat per IRIS ALARCÓN 

“Vengo para traerte todo el amor que en el camino encontré.
Vengo para darte todo el cariño que en mi bolsa yo guardé,
te lo daré… 

Seguiré. Bongo Botrako”

Avui m’agradaria parlar del PÚBLIC! Des del meu punt de vista, i també de molts dels entesos en comunicació oral, el públic és una de les parts més importants si no la més important en la nostra presentació oral.

dijous, 5 de setembre de 2013

BLOGS AMB UN TOC MOLT PERSONAL

Post firmado por JORDI MESTRES

Noemí Amorós. Metge de Família.
Es tracta d'un blog molt personal d'algú que es defineix a ella mateixa com apassionada de la Medicina de Família, una forma de compartir els seus dubres i inquietuds. Neix a partir d'un blog sobre la seva experiència a Noruega, mentre realitzava una rotació externa com a Metge Resident: Norwegianexperience, per cert premi a la millor comunicació a les Jornades de Residents de Catalunya de 2012.
Si voleu saber més sobre el perquè d'aquest blog llegiu el seu primer post

dimecres, 4 de setembre de 2013

TINC UNA ENTREVISTA PERSONAL, QUÈ FAIG? COM EM PREPARO?


Post firmat per DINA CARDONA

Bon dia, benvinguts al mes de setembre. Mes de molts començaments, i per qui busca començar a una nova empresa/projecte/posició, si teniu una entrevista us aconsello el següent:

ABANS
Acceptar el nostre passat. Amb això em refereixo a tenir molt clar les nostres experiències passades, acceptar el bo i el dolent per a ser capaços de mirar endavant. A què em refereixo amb això?