divendres, 29 de novembre de 2013

GRUPS DE FACEBOOK AMB MOLT BONA CARA

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

En aquest post us vull parlar d'Alguns Grups i perfils de FACEBOOK dels quals POTS treure Molt Profit en això de la Salut 2.0, aquesta xarxa social té POSSIBILITATS enormes de comunicació i més tenint en compte que de moment és la número u en quant a usuaris actius.

dijous, 28 de novembre de 2013

DEL QUE ES PARLA A LA MEVA TWITTESFERA SANITARIA (4)

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

Com passa el temps, ja fa gairebé 8 mesos que es va posar en marxa aquest blog, coincidint amb aquesta fita l'Iris Alarcón i jo mateix, hem volgut celebrar-ho d'una forma especial, per una banda presentar el nostre blog en societat, exactament a la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFIC) en forma de comunicació pòster i per l'altra banda realitzar un taller sobre identitat digital al Congrés de la CAMFIC a Lleida. Aquest és el meu resum en forma de tuits:

dimecres, 27 de novembre de 2013

coWORKING by #DinaCardona


Post firmat per DINA CARDONA


M’agradaria fer un breu resum de les Jornades de Coworking Europees que es van realitzar a Barcelona els passat dies 11 i 13 de novembre.

El primer dia vam conèixer la impulsora de l’Associació Catalana de Coworking, COWOCAT.

Es van presentar espais emblemàtics de coworking d’arreu del mon, des de Manhattan a Nova York a un espai en un bosc a prop de Moscou.

dijous, 7 de novembre de 2013

3 CONSELLS DE SEGURETAT A TWITTER

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

Internet no és asèptic, això ho he comprovat en diverses ocasions, el que es fa amb el teclat o amb el teu smartphone pot tenir conseqüències, així que aquest post tracta sobre alguns aspectes a tenir en compte en relació amb temes de seguretat en entorn 2.0

dimecres, 6 de novembre de 2013

BAIXADA DE SALARIS


Post firmat per DINA CARDONA

Bon dia! Bon dimecres!
Aquestes dues últimes setmanes he tingut la sort de parlar amb professionals dels Recursos Humans (RRHH) i petits empresaris que opinen el següent:

 <<Si les coses continuen igual a nivell empresarial, cada cop serà més habitual per la mateixa feina no pujar o inclús baixar els salaris>>

dimarts, 5 de novembre de 2013

RECURSOS 2.0 EN FARMACOLOGIA CLÍNICA

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

Avui toca el torn a la farmacologia clínica, per sort o per desgràcia en la gran majoria de visites acabem receptant algun fàrmac i en moltes ocasions ens sorgeixen dubtes que en una visita de 8 minuts o menys ens suposa una bona despesa de temps: fàrmacs i lactància, medicaments d'ús aprovats a Espanya, fàrmacs i sostenibilitat del sistema... i més.