dilluns, 24 de febrer de 2014

ACONSEGUEIX LES TEVES IMATGES DESDE PPT

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

En aquest post aprendrem a obtenir fotografies a través de les nostres presentacions Power Point. És una forma molt senzilla d'aconseguir les nostres pròpies imatges utilitzant els nostres propis recursos. Útil per exemple per inserir imatges en els nostres pòsters, presentacions o altres recursos gràfics.

dissabte, 22 de febrer de 2014

ELS LLIGAMS DE SANG: DE L'INDIVIDU A LA FAMÍLIA!

Post firmat per IRIS ALARCÓN

Fa uns dies en Jordi ens explicava les seves vivències a casa d’una persona malalta. Imagino els seus ulls repassant les fotografies familiars del pacient: la fotografia del casament, de l’aniversari dels 60 anys o del primer any de vida del fill... o bé, l’absència d’aquestes imatges... L’imagino bé, donat que és un costum que jo també tinc. Crec profundament que conèixer la família i l’entorn social de la persona a qui hem de tractar en ajudarà a fer una intervenció més completa.

divendres, 21 de febrer de 2014

L'àgoraMÈDICA FA UN ANY! by IRIS

Post firmat per IRIS ALARCÓN

Un any ple de vida!

L’agora mèdica ja te un any que ha estat ple de vida! Gràcies per acompanyar-nos! 

Seguim fent el camí!

dijous, 20 de febrer de 2014

L'àgoraMÈDICA HA FET UN ANY

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

Ja han passat 12 mesos des que vam publicar la primera entrada al bloc de l'ágoraMÉDICA. Un any intens marcat per dues coses, per una banda acabar la residència i de l'altra iniciar l'inestable camí del món laboral, que us explicaré, oi? Avui només vull ensenyar en forma de pictografia algunes coses que han succeït aquest primer any de l'àgora.

dilluns, 17 de febrer de 2014

QUAN EM DEIXES ENTRAR AL TEU REGNE

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

Fer domicilis és com entrar en el regne privat dels teus pacients, en ells t'enfrontes cara a cara amb la realitat de molta gent, amb les seves pors, les seves alegries. Passar de la porta i entrar fins al capçal del seu llit dóna tant sentit al que fem, i et posa en el teu lloc... Vaja que si et posa en el teu lloc!

divendres, 14 de febrer de 2014

PREMIS DARDOS (2)

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO


Doncs seguim amb els nostres Dardos, ja vam anunciar els nostres 10 primers i com la tradició diu que s'han d'enviar 15, aquí van els 5 que queden. Ja us vaig dir que aquests no eren estrictament sanitaris... o si... 

El Premi Dardos és un premi simbòlic que es concedeix entre blocaires i que reconeix la dedicació, la creativitat i l'esforç de mantenir un blog, així com la capacitat per transmetre valors personals, culturals i ètics.

dijous, 13 de febrer de 2014

ENS DESVIRTUALITZEM UNA MIQUETA?

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

Doncs que voleu que us digui, aquests dies vull destacar alguns tuits que m'han fet reflexionar sobre com estem portant això de les noves tecnologies, que quedi clar que m'encanten, que crec en elles i que sense elles no seria el mateix, però de vegades ens passem una miqueta... està clar que l'ON LINE és importantíssim però no oblidem l'OFF LINE, el contacte físic i espiritual és el que ens fa humans ... crec.

dimecres, 12 de febrer de 2014

POSA TWITTER AL TEU SERVEI

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

En aquesta ocasió us vull presentar  algunes cites sobre com treure més suc a Twitter, com hauria de ser el tuit perfecte, evitar alguns costums estereotipats, aprofitar els tuits per afegir-los com a bibliografia i molt més! 


Twiitter ha vingut per quedar-se i està creixent dia a dia, així que, a treure-li profit!

dimarts, 11 de febrer de 2014

PREMIS DARDOS

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO


Aquest mes estem de celebració a l'ágoraMÉDICA, hem fet 1 ANY des de la publicació del primer post el 21 de Febrer de 2013, per això volem celebrar-ho enviant els nostres DARDOS als Blocs favorits de l'àgora, aquells que consultem i seguim de prop. L'ordre és aleatori i segur que ens deixem molts blocs que ens agraden, però les llistes són així ... 

Els Premis DARDOS és un premi simbòlic que es concedeix entre blocaires i que reconeix la dedicació, la creativitat i l'esforç de mantenir un blog, així com la capacitat per transmetre valors personals, culturals i ètics.

dilluns, 10 de febrer de 2014

AMOR I ESPERANÇA

Post firmat per IRIS ALARCÓN


Porto tot el dia pensant en la Tatiana Sisquella. Ser un personatge públic: periodista, actriu, metgessa... fa que allò que et succeix a tu tingui repercussions en els altres, tot i que no siguin familiars ni amics propers. Evidentment, jo no coneixia personalment a la Tatiana, però si la seva feina i tot sovint m’havia trobat buscant a la ràdio el seu programa per les tardes. La Tatiana encomanava energia, positivisme i sobretot molta empatia! Grans qualitats per treballar amb persones… per mi, escoltar el seu programa era una forma de cultivar aquestes qualitats.