dimecres, 30 d’abril de 2014

eSALUT I PINS DE PINTEREST

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

Pinterest és una d'aquestes xarxes socials que estan per descobrir, alguns gurus en el tema diuen que està destinada a ser una de les últimes revolucions, ja es veurà. En temes d'eSalut no es podia quedar enrere. En aquest post us vull presentar alguns taulers amb pins, benvinguts a la terminologia Pinterest, amb moltes infografies sobre el món de l'eSalut.

divendres, 25 d’abril de 2014

V.I.P. TONI HARO BOSCH: Metge i esportista

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO


Comencem la secció dels VIPs de l'àgora:
Very Important Professional. A l'àgora volem donar a conèixer persones i projectes que valen la pena compartir.

Comencem amb un jove metge de família:  TONI HARO BOSCH: Metge i esportista

dilluns, 21 d’abril de 2014

LA BLOGOSFERA SANITÀRIA ES POSA A ESCRIURE

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

És mes d'abril, mes de primavera, al·lèrgies i llibres, molts llibres. La blogosfera sanitària no podia ser menys i s'ha posat mans a l'obra per tenir preparats una sèrie de llibres que faran les delícies de més d'un. Dominen els pediatres, així que a posar-se les piles ...

dissabte, 19 d’abril de 2014

3 MOTIUS PER TENIR EN COMPTE LA SALUD 2.0

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO


Què la salut 2.0 ha vingut per queda-se ho tenim més o menys clar. Si encara et queda algun dubte, et presento tres motius de pes perquè et facis a la idea de la magnitud del tema, amb dades objectives i nombres reals. No et quedis enrere! D'entrada pot donar una mica de vertigen, però del que es tracta és de tenir una idea de per on van els trets.

dijous, 17 d’abril de 2014

RUNNING AMB MOLT DE FONS

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

Que el running està de moda no és res de nou, últimament tenim curses populars per tot arreu, així que aprofito aquest post per fer quatre ratlles sobre algunes carreres que uneixen esport i sanitat, les meves dues passions. Així que poseu-vos les sabatilles de córrer i a escalfar. Preparats, llistos, JA!!

dilluns, 14 d’abril de 2014

PROFESSIONALS QUE PINTEN MOLT

Post firmat per JORDI MESTRES LUCEROEn aquest post vull presentar alguns professionals sanitaris que en els seus moments d'inspiració dibuixen i ens mostres el millor de la seva professió en forma de dibuixos. Són tres professionals, les tres dones, una metge, una infermera i una tècnic d'organització sanitària.

divendres, 11 d’abril de 2014

FORMANT-SE AMB TWITTER

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

En el post d'avui vull presentar algunes iniciatives basades en la formació a través de Twitter. Des de cursos de farmacologia, casos clínics o veritables debats online. La xarxa social de l'ocellet ens ofereix múltiples possibilitats de formació poc convencionals, ens garanteix immediatesa, però també la possibilitat de reprendre més tard gràcies als hashtags (el famosa coixinet #)

dimarts, 8 d’abril de 2014

DESVIRTUALITZANT LA #eSALUT

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO


Que la #eSalut ha vingut per quedar-se, això està clar, però no de virtualitat absoluta viu l'ésser humà, cada vegada és més necessari els moments de desvirtualització, sigui en forma de congrés, jornada o perquè no prenent un cafè o una cerveseta... Així que en aquestes línies us vull parlar d'algunes iniciatives interessants i imprescindibles en això de desvirtualizarse: