diumenge, 31 d’agost de 2014

ATENCIÓ PRIMÀRIA 2.0

En aquest post comencem a descobrir blogs i altres recursos de professionals d'Atenció Primària, deixant de banda els mega coneguts per tots (Dr Casado, Vicente Baos, etc.) Trobem altres de gran qualitat i que no hauríem de passar per alt, segur que trobes el bloc que t'interessa. A més incloc una llista de twitter.

Quins recursos en Atenció primària utilitzes?

divendres, 29 d’agost de 2014

SENTIR O ESCOLTAR? UNA MIRADA AL #icebucketchallenge

Heu vist últimament un vídeo d'una persona tirant-se un cubell d'aigua freda per sobre? A mi em van nominar  fa uns dies per participar en l'"ice bucket challenge" o "cubell d'aigua freda". 

Arran d'aquesta nominació, em vaig plantejar els pros i els contras de participar en una campanya solidària d'aquest tipus, que és poc comuna en el nostre entorn.

diumenge, 24 d’agost de 2014

BLOGS AMB UN TOC MOLT PERSONAL (4)

Seguim amb una quarta edició de Blocs amb un Toc molt personal, aquest cop us presento 3 blocs, podeu recuperar les tres edicions anteriors: (3), (2) i (1). Ja són 15 els blocs que us hem presentat en aquesta secció, volem seguir ampliant la llista, així que si coneixes algun que valgui la pena compartir, no dubtis en deixar un comentari!

dimarts, 19 d’agost de 2014

Un any perdent la por a PARLAR EN PÚBLIC

diumenge, 17 d’agost de 2014

FORMANT-SE A LA XARXA

¿Quieres compartir algún recursos con la toda la comunidad del ágora?

dimarts, 12 d’agost de 2014

QUÈ T'AGRADARIA SER QUAN SIGUIS GRAN? ...Sobre MARCA PERSONAL II.

Qui ets? Què t’agrada? Què és allò que et fa moure’t? 
Què t'agradaria ser quan siguis gran?

Sé que són preguntes molt profundes i que requereixen un treball personal important…però també són les primeres preguntes que un s'ha de fer a un mateix –valgui la redundància!- quan comença a pensar en la seva pròpia marca personal!

diumenge, 10 d’agost de 2014

TOTS ELS PINS DE SALUT 2.0

Clica a See On Pinterest!
Quins temes de Salut 2.0 t'interessen més?

dilluns, 4 d’agost de 2014

RECURSOS 2.0 PER A LACTÀNCIA MATERNA

carnaval lactancia materna
Aquesta setmana se celebra la Setmana Mundial de la Lactància Materna i coincidint amb aquesta efemèride s'està duent a terme el Carnaval Blocaire #DiaLactancia, des del ágoraMédica em vull sumar amb un post sobre recursos 2.0 sobre lactància materna per a sanitaris. 
"Lactància Materna: un triomf per a tota la vida"

diumenge, 3 d’agost de 2014

LA BLOGOSFERA ES POSA A ESCRIURE (2)

Seguim recomanant llibres escrits des de la Blogosfera Sanitària, aquest any ha estat un any especialment productiu pel que fa a edició de llibres, tant en format tradicional com en ebook. Podeu recuperar la primera entrega amb 6 títols per portar-vos a la piscina o la platja, o durant el trajecte amb metro si us toca treballar a l'estiu com a mi...