dijous, 11 de setembre de 2014

TOTS ELS PINS DE L'AGORA

Clica A See On Pinterest!
T'atreveixes amb Pinterest?

dimarts, 9 de setembre de 2014

VÍDEO SOBRE MARCA PERSONAL en #AGORAMEDICAmarcaLa marca personal ens ajudarà a reflexionar sobre nosaltres mateixos. La base del seu desenvolupament és la d'accentuar les nostres fortaleses donant-li visibilitat i la de conèixer les nostres debilitats, millorant-les i compensant-les.

A través del recurs audiovisual, @agoramedica us presenta el primer vídeo d' #AGORAMEDICAmarca, amb el que us fem arribar petites píndoles de coneixement sobre marca personal i el seu desenvolupament professional.

diumenge, 7 de setembre de 2014

RECURSOS 2.0 EN RADIODIAGNÒSTIC


En aquest post fem un repàs a aquells recursos (pàgines web, blocs, etc) que us poden ser útils en el dia a dia pel que fa a radiodiagnòstic. Des blocs que us ensenyen i formen> ENS ENCANTEN, fins a recursos amb informació per a pacients.

dijous, 4 de setembre de 2014

TOTS ELS BLOGS AMB UN TOC MOLT PERSONAL

Coneixes algun altre blog que valgui la pena compartir?

dimarts, 2 de setembre de 2014

V.I.P: Juan Gabriel Acosta, MÉS ENLLÀ D'UN REPTE!

Juan Gabriel Acosta, @GabrielAcostaMD, és metge cardiòleg a l'Hospital Vall d'Hebrón. El seu gran somriure i l'energia positiva que irradia són dues de les seves targetes de presentació. Amb el Juan Gabriel passem una bona estona parlant sobre el mar, la natació, la superació i  el gran repte que s'ha proposat: creuar l'estret de Gibraltar nedant!
Durant la setmana del 22 al 26 de setembre, el Juan Gabriel Acosta estarà a Tarifa, on juntament amb els seus tres companys de l'equip "Neda al Món" connectaran el continent europeu i africà nedant. 
NO US PERDEU L'AVENTURA!