dimarts, 28 d’octubre de 2014

VÍDEOS QUE T'ENSENYEN QUE ÉS UN ICTUS

29 d'octubre, dia mundial de l'ICTUS, així que us presento alguns recursos en vídeo que us poden ajudar a explicar als vostres pacients d'una forma didàctica i sense crear excessiu mal rotllo, que és l'ictus i que s'ha de fer en cas de sospita. Si voleu més informació us recomano que us passeu per la pàgina de l'Observatori del ictus.

dimecres, 22 d’octubre de 2014

TOT RECORDANT... #Videosysalud

Aquest cap de setmana @agoramedica hem assistit a la Jornada "Videos y Salud" a Barcelona. Ha estat una experiència preciosa, motivadora i engrescadora! Gràcies a @mrsrosaperez y a @doctorcasado, tot i ser primerencs en aquesta experiència, vam poder gaudir i sentir-nos en família!

dijous, 16 d’octubre de 2014

VIDEOS QUE T'ENSENYEN A FER UNA RCP (2)

16 d'Octubre 
Toca arremangar-se i aprendre a fer una bona maniobra de RCP. En aquesta ocasió us proposo una selecció de vídeos que us animen a realitzar compressions amb molt de ritme, segur que trobes el que millor va amb tu.

dimarts, 14 d’octubre de 2014

EBOLA: ... així com ens agradaria que ens ho fessin a nosaltres!

Aquests dies, em ve al cap un record: Fa unes setmanes vaig estar ingressada a l'hospital, va ser una malaltia aguda i relativament de fàcil solució però que va fer que estigués una setmana en l'habitació d'un centre hospitalari. D'aquells dies, recordo el sentiment d'indefensió i vulnerabilitat, la por de no entendre el que em passava, el que jo havia fet malament per a què ara estigués en aquella situació.

dilluns, 13 d’octubre de 2014

ÉBOLA I ACCIÓ: ALGUNS VIDEOS PER ESTAR AL DIA

En aquest post us recullo alguns vídeos en relació amb la situació de l'ebola al nostre país, cedeixo l'atenció a les veus autoritzades sobre això, es tracta d'escoltar l'opinió dels més acreditats. Us deixo un vídeo explicatiu de MSF, els vídeos sobre la col·locació de l'equip de protecció i l'opinió del responsable de Creu Roja Espanyola.
ÉBOLA I ACCIÓ

dimecres, 8 d’octubre de 2014

ÉBOLA: AMB ELS PEUS A TERRA

Les xarxes socials en general estan que cremen amb el tema estrella de les últimes setmanes: l'Ebola, i com vaig llegir en algun tuit (no recordo el seu autor): 
  qui s'anava a imaginar que portar l'Ebola a Espanya, portaria l'Ebola a Espanya... 
Així que toca parlar-ne, us proposo aquesta selecció d'informació sobre el virus per intentar posar una mica de llum sobre el tema.

dimarts, 7 d’octubre de 2014

Pensaments en veu alta: sobre la CREATIVITAT....

Font: Tiendas BeFree


Fa dies que busco la INSPIRACIÓ per una nova publicació a l'@agoramedica... una idea brillant, una forma diferent de dir les coses, una energia que m'empenyi... quelcom concret i útil! Vaja! Em trobo en un d'aquells moments de CRISIS dels "famosos" escriptors anomenat el "full en blanc"...