dissabte, 28 de febrer de 2015

XARXES SOCIALS (2): idees generals

En aquest post intentaré enumerar les principals idees sorgides després d'analitzar el hashtag #FormRRSS.  Es tracta de conceptes generals després de pensar en les bondats de les xarxes socials en relació a la formació dels professionals sanitaris.

Vosaltres les utilitzeu per a la vostra formació?

divendres, 27 de febrer de 2015

XARXES SOCIALS I FORMACIÓ? (1) impacte

Les noves tecnologies i en particular les xarxes socials poden ser una bona forma de seguir en formació. Existeixen gran varietat de propostes ja en actiu, des de blocs, canals de youtube, comptes de twitter, sessions en streaming i molt més. Però em pregunto: són realment útils les xarxes socials per seguir formant-nos com a professionals de la salut?

dimarts, 17 de febrer de 2015

#JRTsemFYC: Dx PRECOÇ DE LA INFECCIÓ PEL VIH (2)

Sabeu quina és la situació de la infecció pel VIH a Espanya? En quina situació estem pel que fa al seu diagnòstic? Quina és la millor forma de comunicar resultats de la prova? Doncs aquestes i moltes altres preguntes intentem respondre al Taller de Diagnòstic precoç de la infecció pel VIH de les passades JRT de semFYC a Madrid. 

dimecres, 11 de febrer de 2015

#JRTsemFYC: Dx PRECOÇ DE LA INFECCIÓ PEL VIH


El proper dissabte 14 de Febrer estarem a les #JRTsemFYC (segueix tot el que dóna de si la Jornada a twitter) amb el taller sobre Diagnòstic precoç de la infecció pel VIH en Atenció Primària. Per obrir boca us deixem la bibliografia amb recursos útils sobre el tema. I el divendres compartim la presentació al bloc.