divendres, 26 de juny de 2015

INICITIVES SANITÀRIES A LA XARXA (2)

¡abre los ojos, no te pierdas nada!
En aquest post destaquem quatre iniciatives creades a la xarxa per professionals sanitaris, una per donar visibilitat a les iniciatives creades pels pacients, una altra per visibilitzar el paper del personal d'infermeria del nostre país i per finalitzar dues iniciatives per a reivindicar l'Atenció Primària. Som-hi...
Accedeix a l'edició (1)

dimecres, 24 de juny de 2015

DEIXAR DE FUMAR A LA XARXA (2)

Dejar el tabaco te hará más libre
Repassem algunes iniciatives al voltant de la necessitat de l'abandonament de l'hàbit de fumar, pàgines web, comptes de twitter, iniciatives institucionals, etc., tota acció pot aportar el seu granet de sorra per aconseguir apagar el màxim de cigarrets. edició (1)

SI FUMES T'ESFUMES...

dimecres, 17 de juny de 2015

CONCLUSIONS TWEETUP #eSalutAP

Tenim disponible el document amb les conclusions del Tweetup sobre eSalut en Atenció Primària, es tracta de la recopilació de les principals idees a partir de les tres preguntes que vam llançar durant una hora el passat 23 abril 2015.

Accedeix al document en el post

dilluns, 15 de juny de 2015

IMPACTE DEL HASHTAG #ASTURSEMFYC

Molta activitat al hashtag del congrés de la semFYC, #AstursemFYC, més de 4000 tuits amb un impacte potencial de vertigen. Intentarem treure una miqueta de suc i el podem aprofitar encara més.


Entra a la conversació global!

TALLER DE TWITTER EN #ASTURSEMFYC

Us ofereixo un recull de material de consulta sobre twitter, des de coses tan bàsiques com els 3 videotutorials sobre els primers passos, passant per consells de seguretat i les reflexions sobre el gran poder de compartir en xarxes socials i en especial en twitter.
Tot sobre twitter!

diumenge, 7 de juny de 2015

SOBRE UN TWEETUP: eSALUT EN ATENCIÓ PRIMÀRIA

El 23 d'abril vam realitzar el TWEETUP sobre eSalut i Atenció Primària, amb el hashtag #eSaludAP. En aquest mateix blog ja hem analtizat de forma quantitativa l'impacte del hashtag, que pots consultar a l'enllaç: Anàlisi impacte #eSaludAP
En aquesta publicació volem repassar el contingut del fòrum que es va crear al voltant del món 2.0 i la seva relació amb l'Atenció Primària.

dijous, 4 de juny de 2015

TWEETUP SOBRE ATENCIÓ DOMICILIÀRIA

El proper 8 de Junyl tenim una cita a twitter entorn de l'Atenció Domiciliària en Atenció Primària. Realitzarem un Tweetup amb l'etiqueta a#HaciendoDomis  a partir de les 21:30h. Es tracta d'una activitat per anar escalfant al Congrés #astursemFYC. Però que és exactament un Tweetup...?