dilluns, 30 de novembre de 2015

#SIAPMad2015: iniciatives a la xarxa (3)

Doncs seguint el hashtag del #SIAPMad2015 recullo un dels missatges amb els que em quedo: CAL COMPARTIR!! així que poso el blog a treballar, el que venim fent amb Iris des de fa gairebé 3 anys. Us presento 3 iniciatives que val molt la pena compartir i que segur donaran que parlar durant 2016!

dilluns, 9 de novembre de 2015

LES VOSTRES 10 MILLORS APP EN ATENCIÓ PRIMÀRIA: posar ordre

Seguint amb el tercer post per resumir tot el que ha donat de si la sessió 'Les vostres 10 millors APP en Atenció Primària' En aquesta ocasió tracte sobre els mecanismes de regulació, qui posa ordre a tanta oferta sobre aplicacions mòbils? Es poden posar portes al camp?

divendres, 6 de novembre de 2015

LES VOSTRES 10 MILLLORS APP EN ATENCIÓ PRIMÀRIA: professionals

Seguim explicant que està donant de si la sessió sobre APP i Atenció Primària, toca parlar de les aplicacions que utilitzen els i les professionals i que han volgut recomanar. Un treball de formigueta, ja que 70 persones han realitzat fins a 185 recomanacions d'APP.

dilluns, 2 de novembre de 2015

LES VOSTRES 10 MILLORS APP EN ATENCIÓ PRIMÀRIA: l'enquesta

Comencem una sèrie de post per explicar les conclusions sobre la sessió "LES VOSTRES 10 millors APP en Atenció Primària" del 25è Congrés CAMFiC #tgncamfic25. En aquesta primera aproximació us explico la metodologia utilitzada per obtenir aquestes conclusions i us explico l'enquesta realitzada als socis CAMFiC.