divendres, 17 de gener de 2014

RECURSOS QUE T'AJUDARAN A PRESENTAR

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

En aquest post vull compartir alguns recursos en línia, pàgines o blocs que centren els seus continguts en l'art de fer presentacions orals. El nostre treball comporta en moltes ocasions realitzar sessions clíniques, presentar en congressos resultats d'estudis o casos clínics i un llarg etcètera. Així que anem a llistar alguns recursos que poden ser-nos útils.

DECORA LA TEVA CIÈNCIA I FES QUE ENTRI PELS ULLS

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO


Us vull presentar 3 eines en línia per elaborar infografia de forma senzilla i sense disposar de molts coneixements d'edició. Es tracta d'una forma interessant de representar les vostres idees i projectes, fer que entrin de forma visual. 

Utilitza la pictografia per donar més força als teus relats!

dilluns, 13 de gener de 2014

ELECCIONS AL COMB 2014: 2 CANDIDADUTURES = 2 PERFILS

Post signat per JORDI MESTRES LUCERO

Els metges de la província de Barcelona estem convocats a les urnes per tal de renovar la Junta de Govern del COMB, fins el dia 11 de Febrer a la mitjanit estarem en campanya electoral, desde avui i fins la nit prèvia a les eleccions farem un repàs del que dona de si aquesta campanya i els dos candidats. 

dissabte, 11 de gener de 2014

3 TWITTERS DE 2013 QUE NO CAL OBLIDAR

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

Aquest 2013 twitter ens ha donat algunes perles que no cal oblidar per al 2014, han estat moltes però selecciono 3 per allò de la brevetat, si penseu que alguna més hauria d'entrar no dubteu a deixar un comentari. Són iniciatives de les que deixen empremta pràcticament amb només donar-li a publicar, cosa que fa més que evident que la Blogosfera sanitària està més viva que mai: FELICITATS

divendres, 10 de gener de 2014

UN ANY SENSE TELE... I EL QUE HA DONAT DE SI 2013

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

Doncs resulta que ha passat un any des que en la meva última mudança, per allà al desembre de 2012 s'anés en orris la meva pantalla de plasma de 21 polzades... i aleshores vam prendre la decisió de no comprar-ne cap altra. Tot el que va pasar a posteriori només va ser positiu, us ho asseguro ...

dimarts, 7 de gener de 2014

COORDINAR UN EQUIP: QUÈ EN PUC APRENDRE?

Post firmat per IRIS ALARCÓN

Com molts de vosaltres sabeu una de les meves passions i a la que dedico gran part de les meves hores de lleure és el teatre! Fins ara sempre havia representat el paper d’actriu dins la complexa maquinària que comporta estrenar una obra, però fa aproximadament un any em vaig decidir a dirigir un espectacle musical. Es tracta de “Tarzan, el musical” amb 27 actors i actrius en escena cantant i ballant i un equip tècnic composat per cinc persones.