dijous, 31 de juliol de 2014

8 CANALS DE YOUTUBE

Ens veiem al Setembre amb més videos i canals recomanats.

dilluns, 28 de juliol de 2014

5 ABREVIATURES DE TWITTER (2)


Seguim repassant 5 abreviatures de Twitter que has de conèixer per sobreviure a la xarxa social de l'ocellet. a la primera edició ja es van repassar algunes de les més utilitzades, en aquesta, repassem algunes altres que pots trobar-te.
Cal aprofitar els 140 caràcters de Twitter!

divendres, 25 de juliol de 2014

TOT SOBRE TWITTER·TST: els 3 primers video tutorials

dimecres, 23 de juliol de 2014

URGÈNCIES A LA XARXA


En aquest post comencem a presentar alguns recursos que us poden ser útils per sobreviure en el món de les urgències, des de blocs de referència, passant per algun compte de twitter i una apps que pretén salvar vides. 
Quins recursos utilitzes per formar 
a urgències?

dimarts, 22 de juliol de 2014

Pensaments de l'Iris a l'ÀGORA: un any de compartir!

diumenge, 20 de juliol de 2014

TST (3): DÓNA COLOR A LA TEVA BIOGRAFIA

Seguim explicant pas a pas, Tot sobre Twitter (TST), en aquesta ocasió toca parlar sobre les dades de biografia i el disseny de colors bàsics del teu compte de twitter, en el vídeo us explico pas a pas com canviar tota la informació de compte: la teva biografia, la localització, afegir la teva web o bloc, etc. També canviarem el color base del teu perfil. En el document extra, a més, tens informació addicional.

dijous, 17 de juliol de 2014

BLOGS DOCENTS EN ATENCIÓ PRIMÀRIA

Les bitàcoles són una font important de coneixement i volem donar-li visibilitat, així que seguim ampliant el mapa de la Blogosfera Docent eATENCIÓ PRIMÀRIA, en aquest post teniu afegit el mapa amb els bloc editats fins ara, després us afegeixo un petit formulari per si teniu idea d'algun altre bloc que valgui la pena afegir al mapa.
Seguim donant visibilitat!

dimecres, 16 de juliol de 2014

RECURSOS AMB MOLT DE COR

En aquest post presentem recursos 2.0 per a l'estudi de la patologia del cor, des de comptes de twitter que t'ajuden amb els ECG, passant per pàgines de facebook i un tauler de pinterest amb pins molt originals.

Coneixes algun altre recurs que valgui la pena compartir?

dilluns, 14 de juliol de 2014

àgoraMÈDICA·TV


diumenge, 13 de juliol de 2014

ELS 5 POST MÉS LLEGITS DE L'ÀGORA

dissabte, 12 de juliol de 2014

TST (2): DONA LA CARA

En el següent vídeo tutorial us explico com canviar la fotografia de compte i la capçalera, és molt important a twitter DONAR LA CARA, així que ni se us acudeixi deixar l'ou com a foto de twitter. Després podeu accedir al material extra per saber alguna cosa més sobre la importància de la foto.

dijous, 10 de juliol de 2014

TST (1): OBRIR COMPTE A TUITER3 TUITS DESTACATS (2)

Continuem destacant el que ens sembla interessant de tota la marea de tuiter, aquesta setmana volem mostrar els fruits d'un projecte col·laboratiu #A1000Manos, us passem un post sobre elaboració d'Abstracts Científics i desde el Tuiter de la Policia Nacional ens recorden la importància de mantenir les mans on han d'estar.

dimarts, 8 de juliol de 2014

I... en aquell precís instant, em vaig tornar a enamorar!

Us explicaré una història:

"Una jove metgessa de capçalera fa mesos que coneix a la Sra.Carme. La Carme és botiguera de tota la vida, no es va casar mai i no va tenir fills. Tampoc no te germans. No obstant, te alguns cosins i amics que se l'estimen i la cuiden. Ara fa un temps que la noten més despistada, més repetitiva, sembla que ha perdut la capacitat que tenia abans per portar la botiga, fer els comptes, la comanda... inclós cuinar-se o rentar... 

dilluns, 7 de juliol de 2014

TOT SOBRE TWITTER (TST)

La xarxa social de l'ocellet em té el cor robat, amb permís de Facebook (encara que estic començant a agafar-li el gust també a FB gràcies sobretot a MamaQuieroSerBlogger). Així que aquest estiu us explico tot el que necessiteu saber per començar a situar-vos en aquesta xarxa social.

I aquest més estem a punt d'arribar a les 35000 visites al bloc!!

dijous, 3 de juliol de 2014

5 GRUPS O PÀGINES DE FACEBOOK AMB MOLT BONA CARA (2)

En aquest post introduïm alguns grups o pàgines de Facebook, dels quals pots treure molt partit, un de dermatologia centrat en formulacions magistrals, un altre sobre compartir informació sobre salut en entorn 2.0 i un tercer de Cures 2.0. 

Podeu també repassar el post previo de grups de Facebook.

dimarts, 1 de juliol de 2014

V.I.P IRENE VEGANZONES: Metgessa i docent

LIrene Veganzones arriba a l'entrevista amb aire decidit. Te uns ulls blaus i profunds que miren desitjant conèixer els secrets més intims. Amb l'Irene tenim una conversa interessant sobre la medicina de familia, el paper del docent en la societat actual, l'aprenentage i la vida... NO US LA PERDEU!

Irene Veganzones és metgessa de familia i comunitària des de fa un any. A més, treballa en l'acadèmia AMIR des de fa 5 anys havent realitzat diversos papers, entre ells tutora, coordinadora de tutors i professora.