dimarts, 27 de maig de 2014

DEIXAR DE FUMAR A LA XARXA

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

Aprofitant que estem a la setmana sense fum, del 26 al 31 de Maig, faré un recull d'aplicatius a la xarxa que ens poden ser útils per ajudar a deixar de fumar. Desde jocs per al telèfon mòbil, passant per iniciatives colaboratives i campanyes institucionals. Qualsevol excusa és bona per fomentar l'abandonament de l'hàbit de fumar.


A veure si la setmana sense fum es converteix en 
la vida sense fum!

divendres, 23 de maig de 2014

VIDEOS AMB MISATGE QUE EMOCIONA

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

Les noves tecnologies permeten arribar més lluny i et donen la possibilitat que la idea que vols transmetre sigui més efectiva i sobretot que entri pels ulls i ens emocioni. En aquest post vull fer un repàs a uns vídeos molt virals que volen transmetre un missatge solidari.

dijous, 22 de maig de 2014

RECURSOS 2.0 EN FARMACOLOGIA CLÍNICA 2

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

En aquesta ocasió abordem altres recursos que poden ser útils pel que fa a informació sobre medicaments i la seva aplicació en el dia a dia de la consulta, en aquesta ocasió 3 Apps per a dispositius mòbils (una de pagament i dues gratuïtes) i un compte de twitter on discutir sobre medicaments. Si voleu podeu recuperar el post previ de

dilluns, 19 de maig de 2014

VIDEOS QUE ENSENYEN 3

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

Tercera entrega de Videos que ensenyan, aquesta vegada amb una doctora especialista en Medicina Familiar i Comunitària, un canal de youtube d'una societat científica i un projecte col·laboratiu pensat per a adolescents amb Diabetis. Si voleu podeu repassar els dos post anteriors: Vídeos que ensenyan 1 y vídeos que ensenyan 2

divendres, 16 de maig de 2014

DESVIRTUALITZANT LA eSALUT 2

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

Seguim reivindicant la #eSalut i també la desvirtualització, mirar-se als ulls, prendre un cafè, donar-se la mà, en definitiva seguir sent humans però sense renunciar a les noves formes de comunicació i d'entendre el món, 2 esdeveniments a Barcelona i un altre a Madrid, te'ls perdràs?

dilluns, 12 de maig de 2014

#APrendrePerCactus 2

colorPOST by JORDI MESTRES LUCERO

#APrendrePerCactus d'aquesta setmana és per a:


Els que es queixen de la demora a la sala d'espera i 
quan entren ataquen amb 5 motius de consulta

dissabte, 3 de maig de 2014

#APrendrePelCactus

colorPOST by JORDI MESTRES LUCERO

A  #APrendrePelCactus d'avui diumenge és per a:


Els que diuen: <<Vinc a Urgències perqué 
així m'ho fan tot mé ràpid>>