dissabte, 28 de juny de 2014

3 CURIOSITATS DE TUITER

Seguim amb ganes d'explicar-t'ho tot sobre tuiter, aquest cop, i entenent que estem ja a l'estiu anem amb una cosa una mica més digerible, es tracta de 3 curiositats sobre tuiter: recuperar el teu primer tuit enviat de la història, activar el nou perfil i crear GIFs animats per inserir en tuts tuits.

Vols compartir alguna cosa més?

dijous, 26 de juny de 2014

MARQUES LA DIFERÈNCIA..? SOBRE MARCA PERSONAL (1)

La marca personal està arreu on vas: en una entrevista de feina, al comprar el pa, en una festa amb nous coneguts, en la primera visita amb un pacient, en les converses amb els amics de sempre... La marca personal està present arreu on vas perque ets tu mateix!

dimecres, 25 de juny de 2014

AQUEST ESTIU L'àgoraMÈDICA COM TU VULGUIS

dimarts, 24 de juny de 2014

3 TUITS DESTACATS DE LA SETMANA


Repassem del que es parla a la tuitesfera santiaria, destacant 3 tuits que em semblen interessants compartir. Sobre la situació en el diagnòstic del VIH a Europa, la trista situació del mercadeig científic i sobre una plataforma civil independent en polítiques de salut. 

Passeu passeu que l'ocellet està actiu!

dilluns, 23 de juny de 2014

5 ABREVIATURES DE TUITER QUE HAS DE CONEIXER


Tuiter mola, ja està, ja ho he dit! Però és cert que de vegades ens perdem una mica en aquest món de l'ocellet... no us preocupeu a l'àgoraMÈDICA us volem ajudar a entendre una mica més aquesta gran eina de comunicació. Comencem parlant d'un tema que al principi embolica una mica: les abreviatures.

Us recomano a més a més 3 consells de  seguretat a twitter

dimecres, 18 de juny de 2014

BLOGS AMB UN TOC MOLT PERSONAL (3)


Seguim destacant blocs editats per professionals de salut, però que tenen un toc molt personal que val la pena destacar, com en les dues edicions anteriors (1) i (2), aquesta vegada volem compartir amb vosaltres 3 blocs, sobre cinema, educació emocional i la visió d'un metge d'urgències.

dimarts, 17 de juny de 2014

REFLEXIONS, PROJECTES, IL·LUSIONS... #agoraGC (6)

Post firmat per IRIS ALARCON BELMONTE

TERCER DIA DE CONGRÉS:
Reflexions, projectes, il·lusions…

El matí de l’últim dia de congrés per mi sempre és una mica complicat… et despertes amb la “ressaca” d’emocions, pensaments, idees al cap que no et deixen desconnectar ni un moment! Després de dos dies intensos de retrobament i coneixença, cal concloure aquests dies únics i pensar en com tornar a casa.

dilluns, 16 de juny de 2014

MIREU A L'OCELLET... #GCsemfyc (5)

Després de 3 dies intensos de congrés # GCsemfyc 2014, i a l'espera del post sobre el tercer dia de meeting d'Iris Alarcón, vull fer quatre línies sobre el que ha donat de si tuiter i l'etiqueta oficial del congrés, valorar algunes de les dades que s'han produït al voltant de l'ocellet...

diumenge, 15 de juny de 2014

SOBRE DESVIRTUALITZAR I XARXES #agoraGC (4)

Post firmat per IRIS ALARCON BELMONTE
SEGON DIA DE CONGRÉS: 
Desvirtualitzant, creant xarxes…

Els congressos, des del meu punt de vista, aporten un “afegit” de motivació i ajuden a conèixer gent molt interessant, crear nous vincles i imaginar nous projectes conjunts!

divendres, 13 de juny de 2014

COMUNICAR, INVESTIGAR, VIVIR #agoraGC (3)

Post firmat per IRIS ALARCON BELMONTE

PRIMER DIA DEL CONGRÉS!
El primer dia d’un congrés sempre és un dia molt especial, ple d’emocions i d’il·lusió!! I així és com jo vaig començar el Congrés de la Societat Espanyola de Medicina Familiar i Comunitària (SEMFyC)!!

Aquesta publicació pretén ser els vostres ulls i oïdes per aquells qui no heu pogut participar de forma presencial… es tracta de la MEVA experiència durant el Congrés! Amb més de 10 sales amb activitats simultànies és del tot impossible poder anar a totes... així que qualsevol de les aportacions que en feu seran benvingudes!!

IRIS A ESCENA #agoraGC (2)

Post publicat per JORDI MESTRES LUCERO

Us presentem el vídeo de la defensa oral al Congrés semFYC #GCsemfyc, Iris Alarcón va defensar el pòster, podeu veure-ho en el post anterior, l'objectiu era ensenyar que és el que fem al ágoraMÉDICA, el nostre objectiu és compartir i amplificar. Si voleu fer preguntes o suggeriments no dubteu deixar un comentari o en twitter amb l'etiqueta #agoraGC.

dijous, 12 de juny de 2014

SOBRE UN SOMNI #agoraGC

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

Durant els dies 12 al 14 de Juny, se celebra a Canàries el XXXIV Congreso semFYC (Societat Espanyola de Medicina Familiar i Comunitària):

Iris Alarcón realizarà la defensa oral de nuestre póster: el 12 de Juny-> Panell2/Sessió2 a les 18:30 (hora insular) Si voleu preguntar qualsevol cosa ho podéu fer a Facebook, a Tuiter amb l'etiqueta #agoraGC o directament escribint un comentari al post.

dimecres, 11 de juny de 2014

BLOGS AMB UN TOC MOLT PERSONAL (2)

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

En aquest post fem un segon repàs a alguns blocs escrits per professionals de la salut en primera persona, on expressen pensaments, opinions i molt sentiment. Podeu fer un repàs a la primera part

Son tres blogs, en aquesta ocasió escrits per metges.

dimarts, 10 de juny de 2014

#Salut20COMB (4) BLOGS D'ENTITATS

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO


En aquest post repassem els 4 blocs d'Entitats seleccionats en les III Jornades # ​​Salut20COMB de la passada setmana. Són 4 blocs de temes diversos: 

desde pediatria, passant per bibliografia en salut, geriatria i un bloc d'atenció primària.

dilluns, 9 de juny de 2014

#Salut20comb (3) EL QUE PENSA LA IRIS

Post firmat per IRIS ALARCON BELMONTE


El Jordi Mestres i jo hem participat a la Jornada de salut 2.0 del Col·legi de Medicina de Barcelona, #salut20comb i hem tingut la sort de poder presentar el nostre estimat bloc als companys i companyes que hi assistien i aquells que ens seguien per streaming i twitter.Com ha dit avui en la seva presentació en @GerRodFer
“escriure una publicació en un bloc ens permet ordenar les nostres idees”. 

divendres, 6 de juny de 2014

#Salut20COMB (2) BLOGS PERSONALS

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

En les III Jornades # ​​Salut20COMB es van seleccionar 6 blocs personals/professionals, a continuació fem un repàs a tots ells. Recordar que en breu estarà disponible al canal combTV tots els vídeos de la jornada. Blocs de pediatria, traumatologia, risc cardiovascular, etc.

dijous, 5 de juny de 2014

#Salut20COMB (1) NOSALTRES

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

El passat 4 de Juny l'àgoraMÈDICA va tenir la oportunitat de presentarse al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB), a les III Jornades #Salut20comb. Es van presentar 6 blogs personals/professionals i 4 blogs d'entitats, en un post proper us en farem cinc cèntims de totes aquestes iniciatives.

dimecres, 4 de juny de 2014

VIATGE A ÍTACA

Post firmat per IRIS ALARCÓN BELMONTE

Viatge a Ítaca
“Quan surts per fer el viatge cap a Ítaca,
has de pregar que el camí sigui llarg,
ple d'aventures, ple de coneixences.”

METEORA és un lloc màgic. Es tracta d’un conjunt de massisos rocosos que s’eleven cap al cel en la zona de Tesalia, al nord de Grècia. METEORA significa “suspès en el cel”: cal que us imagineu unes muntanyes rocoses i escarpades i en el cim d’aquestes roques, un conjunt de monestirs contruits cap al segle XIV.

dimarts, 3 de juny de 2014

#A1000Manos: SOBRE UNA ORQUIDEA, LA VIDA I LA PACIÈNCIA

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

Aquests dies Iñaki González i Rut Roncal ens conviden a participar en el projecte #A1000Manos, es tracta de, a partir de la foto que proposen, escriure les nostres pròpies reflexions en format post, només ens han lloc 3 condicions: 
Incloure la fotografia que proposen 
Publicar el post el 3 de Juny 
Incloure l'etiqueta # A1000Manos